Хамали Експресс ООД — Преместване и транспортни услуги

Позвънете още днес
0877 320 614
0877 416 364

«Хамали Експресс ООД» е фирма за преместване и транспортни услуги

Полезно

Преценете дали ще опаковате съответния багаж сами или ще се възползвате от нашите хамалски услуги за опаковане. Оставете си предварително време за тази цел. При опаковането - спазвайте последователност и маркирайте пакетите. Например: «Хол, секция, горни шкафове» и т.н. Задължително отделете най-необходимите и най-ценните неща и ги вземете с вас. Например: ценности, пари, чупливи ценни предмети, документи, а също така: тоалетни принадлежности, малко храна и др.

Ако ползвате нашите услуги можете да сте сигурни, че ние ще пакетираме багажа ви бързо и професионалано, още повече, че разполагаме с качествени опаковъчни материали и опит.

Не опаковайте

  • Ние ще опаковаме Вашите мебели и уреди (отстранете: стъклени рафтове от шкафове за посуда, ключове на вратичките на бюфети и т.н.)
  • Моля, уведомете ни, ако има предмети, който изискват разглобяване (полюлей, големи стъклени покрития на маси и т.н), за да можем да увием и опаковаме тези предмети.
  • За наша сигурност, не можем да опаковаме, преместваме или съхраняваме лесно запалими материали като боя, лакове, разредители, бензин, керосин, масло, свещи, кибрити, бутилки с газ, аерозоли, амуниции и експлозиви.
  • Поставяйте чупливите неща върху кашоните, за да може като ги изваждате, ако случайно изпуснете нещо, то да падне върху кашон или материал за пакетиране
© 2011 Хамали Експресс Уеб дизайн Iris Vision